Aankomende Events

Slow down & Breath - 5 juni 2022

Samen met Sanne de Burger geef ik een dagretreat in de Barthkapel. Waar ademwerk, meditatie en yin yoga centraal staan. Sanne heeft mij kennis laten maken met ademwerk en ik ben erdoor gegrepen. Zo bijzonder hoe je door middel van de verbonden ademhaling bij diepere lagen van jezelf kan komen en van daaruit kan loslaten, transformeren en tot diepere inzichten kan komen. En jullie weten; waar ik erg enthousiast van wordt, deel ik graag met jullie!

Een middag van verstillen, vertragen, ontspannen, ontladen en opladen. Afdalen van het hoofd naar het hart. Van doen naar “Zijn”.
De speciale Pinkster editie vindt plaats in de voormalige kloosterkapel met de bijnaam Barthkapel. In deze groene, stille oase midden in het centrum van Den Haag heten we je graag welkom.

♾️ Programma ♾️
🔸Opening circle
🔸 Meditatie
🔸 Ademceremonie
🔸 yin yoga
🔸 Closing circle

Deze verwendag is helemaal voor jou! Waarin niks moet en het je aan niks zal ontbreken. Je matje, kussen en dekentje liggen voor je klaar.
Ook zorgen we voor thee, water, fruit en lekkers. Het beloofd een prachtige middag te worden en wij hebben er ontzettend veel zin in!

Praktische informatie


Zondag, 5 juni 2022


12:00 - 16:00


€ 75,- p.p.

Er zijn maar 12 plekjes beschikbaar, omdat we het graag intiem houden. Wil je erbij zijn; geef je dan tijdig op. Na betaling is jouw plek gereserveerd.
In de week voorafgaand aan dit event ontvang je een mail van ons met alle praktische informatie. Mocht je nog vragen hebben of even behoefte aan persoonlijk contact bel of mail ons gerust.

Ken je Sanne al?

Met passie en enthousiasme is Sanne werkzaam als trainer/coach en therapeut binnen de GGZ en voor het Essence Institute. Daarnaast is ze op dit moment bezig met de lancering van haar Praktijk Net Even AnderZ waarin ze zich richt op verhogen van bewustzijn en persoonlijke transformatie.

Geschoold in Positieve Psychologie , Acceptance and Commitment Therapy, Mindfullnesstrainer (MBSR), Cognitieve gedragstherapie, Verpleegkundige, Management Gezondheidszorg en POH-GGZ. In de afgelopen 10 jaar diverse trainingen, cursussen en workshops doorlopen voor persoonlijke ontwikkeling, adem- en lichaamswerk.

* Aangesloten bij de ANPG en V&VN kwaliteitsregister
* BIG-registratie
* www.net-even-anderz.nl
(Aan de website van Sanne wordt op dit moment de laatste hand gelegd. Verwachting is dat de website volgende week “live” zal gaan.)